Marketing stratégia 2018-02-04T17:34:55+00:00

Marketing stratégia nélkül a növekvő kattintási költségek teljesen fel fogják emészteni a hasznot.

Az idei év eleje a Facebook változásairól szólt. De biztosan azt is észrevette, hogy az AdWords kattintások árai is folyamatosan növekvő tendenciát mutatnak.

Ha nem szeretne ezen piaci tényezőktől függeni, akkor egy komoly marketing stratégia mentén kell működtetnie vállalkozásának kommunikációját.

Több éves tapasztalataink azt mutatják, hogy ahogyan a több piaci szereplő jelenik meg, úgy egyre nehezebbé is válik a verseny a KKV szektorban. Nem csak a növekvő kattintási díjak és a növekvő reklámzajjal kell megküzdeni, hanem a multik és a körmarketingből adódó problémákkal. Mi is az a körmarketing? Az a jelenség, amikor egy adott piaci szegmensben cégek egymásról koppintva ugyan azon megoldásokat kezdik el használni. Sajnos a legtöbbször ráadásul rosszul.

A vevők számára ebből csak az tűnik fel, hogy itt a sokadik cég, aki szintén ugyan abban a szolgáltatásban, termékkörben érdekelt. Ha szeretne ebből a körből kiszállni, és szeretné úgy megmutatni vállalkozását, hogy arra a célcsoport felkapja a fejét, az nem fog működni egyik percről a másikra. Legalábbis nem hosszútávon. Ehhez kell egy stratégia, ami kiemeli cégét a konkurensek közül. Ami megmutatja azt, hogy miért ideális üzleti partner. Ami nem csak kívánatosság és egyedivé teszi, hanem a bizalmat is növeli cégével szemben.

Mindezt úgy, hogy konkurensei csak a felszínen zajló folyamatokat fogják látni. A kulisszák mögötti rendszert és stratégiát viszont nem, ezért nem fogják tudni modellezni és másolni sem.

Ebben tudunk a segítségére lenni!

Miért válasszon bennünket?

A munkánk mérhető és egyértelműen bizonyítható eredményessége. Ezért együttműködésünk már a kezdetektől monitorozható és a kitűzött célok mérhetőek. Azaz pontosan tudni fogja, hogy mennyit ér meg cége számára együttműködésünk.

  • Komplett marketing stratégiákat alkotunk, melyek kivitelezésében és megvalósításában is ügyfeleink segítségére vagyunk. Ha csak tanácsadásra, vagy konzultációra van szükség, és a későbbiekben akadna meg a folyamat, akkor is készségesen állunk rendelkezésre.

  • Diszkréció természetes, valamint az, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a stratégiai együttműködésünk a legprecízebben és legpontosabban működhessen.

  • Projektjeink, kampányaink során során a ROI (megtérülés) és az üzleti eredmények optimális maximalizálására törekszünk.

Vegye fel velünk a kapcsolatotHozzájárulok, hogy a konverziomarketing.hu üzemeltetője használja az általam megadott adatokat, kérdésem, ajánlatkérésem megválaszolásának érdekében.

Mi történik kapcsolatfelvétel után?

Minden esetben pár napon belül írásban, vagy telefonon jelentkezünk, ahol a további szükséges lépéseket fogjuk átbeszélni. Ezután szerződünk és a munkafolyamat elkezdődik. Kérjük elképzelését részletesen adja meg, annak érdekében, hogy kollégánk jobban felkészülhessen oldalából.